Zwembaden en zwemvijvers

Waterval- en vijveraanleg

Alles op maat

Neemt u straks

een frisse duik

in uw eigen tuin?

In de zomer lekker zwemmen in uw eigen achtertuin. Dat is toch heerlijk? Vijverander legt graag een natuurlijke zwemvijver of een strak zwembad voor u aan. We maken al onze zwembaden en zwemvijvers op maat. Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste afmeting en vorm te kiezen. Zo krijgt u een zwembad of zwemvijver die perfect past in uw tuin en helemaal aansluit bij uw wensen.  

Zo werkt de aanleg van een zwembad of zwemvijver

Vijverander legt regelmatig zwembaden en zwemvijvers aan. Hieronder zetten we het proces voor u op een rij.  

Inventarisatie wensen

Zwembaden en zwemvijvers zijn er in allerlei soorten en maten. We nemen samen door wat u mooi vindt en inventariseren wat past in uw tuin.

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een zwembad of zwemvijver in uw tuin. Daarbij zit een heldere offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Aanleg zwembad of -vijver

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met de aanleg van uw zwembad of zwemvijver. We plannen de werkzaamheden in overleg in. 

Zwemmen op uw manier

Het voordeel van Vijverander? U kunt helemaal zelf bepalen hoe uw zwembad of zwemvijver eruit komt te zien. We werken namelijk niet met standaard ontwerpen of modellen.    

Natuurlijke zwemvijvers

De specialiteit van Vijverander is de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Zo’n zwemvijver gaat naadloos over in uw tuin. De planten in de vijver zuiveren het water en in combinatie met bijvoorbeeld een beekloop blijft het water steeds in beweging. Zo houdt u schoon zwemwater zonder dat u chemicaliën hoeft te gebruiken. Vijverander kan uw zwemvijver afwerken met beplanting en rotsen en bijvoorbeeld loopbruggen of stapstenen toevoegen. 

Strakke zwembaden

Wilt u liever een gewoon zwembad? Dat kan ook. Hiervoor gebruikt Vijverander standaard blauw zwembadfolie, dat geplaatst wordt in een ombouw. Op deze manier is elke vorm zwembad te realiseren. De prijs-kwaliteitverhouding van dit type zwembaden is erg gunstig en de zwembaden zijn sterk, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GEMAAKTE ZWEMBADEN EN ZWEMVIJVERS