Rotstuinen

Waterval- en vijveraanleg

Unieke werkwijze

Vijverander maakt

uw rotstuin

uniek en natuurlijk

Een rotstuin laten aanleggen is een goede keuze. Vijverander in Everdingen heeft een unieke werkwijze waarmee we uw rotstuin uniek en natuurlijk maken. Of het nu gaat om natuurlijke stenen of artificial rocks, een rotstuin van Vijverander is altijd de enige in zijn soort. Op deze pagina leggen we u alles uit over onze werkwijze.

Zo werkt de aanleg van een rotstuin

Vijverander legt graag uw rotstuin aan. Hieronder zetten we het proces voor u op een rij.  

Inventarisatie wensen

Rotstuinen zijn er in allerlei soorten en maten. We nemen samen door wat u mooi vindt en inventariseren wat past in uw tuin.

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een rotstuin. Daarbij zit een heldere offerte.

Aanleg rotstuin

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met de aanleg van uw rotstuin. We plannen de werkzaamheden in overleg in. 

Uw natuurlijke rotstuin

Vijverander legt rotstuinen aan in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een verticale rotstuin, een rotstuin met natuurlijke stenen of een rotstuin met artificial rocks. 

Kunstmatige rotsen die niet van echt zijn te onderscheiden. Het is de specialiteit van Vijverander. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stonehenge in uw achtertuin? Of één steen van vijf bij vijf meter om van af te springen in uw zwemvijver. Vijverander maakt ze precies zoals u ze wilt hebben.

Afhankelijk van de grootte van de rotsen die u wilt creëren werken we met artificiële rotsen van folie of van eps (piepschuim). De folie die we gebruiken importeren we als enige vijverspecialist in Nederland. De folie is voorzien van een viltstructuur zodat het makkelijk mossen kan dragen. Het vilt is natuurlijk en ecologisch verantwoord materiaal waar naar verloop van tijd zelfs mossen op groeien. 

 

VOORBEELDEN VAN GEMAAKTE ROTSTUINEN