Hangende rotsen

Waterval- en vijveraanleg

Complete metamorfose

Vergroot je tuin met

de hangende rotstuin

Verticaal tuinieren? Ja, natuurlijk kan dat ook bij u thuis! Ideaal voor tuinliefhebbers die niet al te veel vierkante meters tot hun beschikking hebben. Vijverander verandert uw kale muur of lelijke schutting graag in een groeiende en bloeiende tuin en zorgt zo voor een complete metamorfose!

Zo werkt de aanleg van een hangende rotstuin

Vijverander legt regelmatig hangende rotstuinen aan. Hieronder zetten we het proces voor u op een rij.  

Inventarisatie wensen

Vijverander komt graag bij u langs om de exacte positie van uw hangende rotstuin te bepalen en de mogelijkheden te onderzoeken. 

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een hangende rotstuin. Uiteraard met een heldere offerte.

Aanleg hangende rotstuin

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met de aanleg van uw hangende rotstuin. We plannen de werkzaamheden in overleg in. 

Een hangende rotstuin

Is een hangende rotstuin ook iets voor u? Grote kans van wel. Het is dé manier om een lelijke schutting of kale muur te veranderen in een oase voor vogels, bloemen en bijen. 

Voor grote en kleine tuinen

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een hangende rotstuin is een ideale oplossing. Vijverander is een expert in het formeren van rotspartijen, oftewel artificial rocks. Dus geen standaard bloembakken of hanging baskets. Uw hangende rotstuin wordt iets bijzonders.

Compleet met beregeningssysteem

Voor planten in een hangende rotstuin is de opvang van natuurlijk regenwater niet vanzelfsprekend. Daarom implementeren we desgewenst een compleet beregeningssysteem met druppelslangen. De hoogte van uw hangende rotstuin is dan geen probleem meer en u hoeft niet elke dag paraat te staan met de sproeier. In het beregeningssysteem kunnen we eveneens de toevoer van voedingsstoffen regelen. Omdat we met artificial rocks werken, kunnen we de bijbehorende slangen geheel wegwerken.

Een hangende rotstuin voor iedereen

Verticaal tuinieren krijgt in ons kleine kikkerlandje een steeds belangrijkere rol. Vijverander heeft een schat aan ervaring als verticale hovenier. Wij zorgen ervoor dat bloemen, bijen en vogels vrij spel krijgen in de ultieme natuurlijke, verticale tuin. 

VOORBEELDEN VAN HANGENDE ROTSTUINEN