Kunstrotsen

Waterval- en vijveraanleg

Fraaie uitstraling

De uitstraling van een

echte rots, maar zonder

het gewicht en de prijs!

Rotsen geven een fraaie uitstraling aan uw tuin. Ze zijn mooi als vijverrand en kunnen gebruikt worden om hoogte en diepte in uw tuin te creëren. Maar echte rotsen zijn zwaar en duur. Vijverander biedt u een beter alternatief: lichtgewicht kunstrotsen. Vijverander maakt deze rotsen zelf. Op maat dus en in elke gewenste vorm. Zo kunt u toch op een betaalbare manier genieten van rotsen in uw tuin. 

Een kunstrots in drie simpele stappen

Vijverander maakt graag rotsen voor u tuin. Dit is hoe het werkt:  

Inventarisatie wensen

Wilt u meerdere kleine rotsen, een complete rotswand of een grote rots in uw vijver? En hoe moet die rots eruit zien? Dat brengen we samen in kaart.

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een rots of rotspartij in uw tuin. Daarbij zit een heldere offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maken en plaatsen rotsen

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met het maken van de rotsen. Kleine rotsen maken we in onze werkplaats, rotswanden bij u op locatie.  

Natuurlijke rotsen

Vijverander maakt levensechte kunstrotsen. Daarvoor gebruiken we folie op piepschuim (EPS). 

Rotsen van EPS

Rotsen van EPS zijn uiterst licht. Bovendien is het piepschuim in elke gewenste vorm te modelleren. De rots wordt afgewerkt met een speciale coating, waardoor hij goed bestand is tegen weersinvloeden. Natuurlijk zetten we de rots goed vast, zodat hij op zijn plaats blijft in uw tuin. 

Rotsen van folie

Rotsen van folie worden gebouwd op een frame. We gebruiken hiervoor een speciaal folie dat we als enige vijverspecialist in Nederland importeren. Het folie is voorzien van een viltstructuur zodat het makkelijk mossen kan dragen. Het is ook mogelijk om aarde en beplanting op dit type kunstrots aan te brengen.

Zo echt zien onze rotsen er uit:

VOORBEELDEN VAN GEMAAKTE KUNSTROTSEN