Volièrebouw

Waterval- en vijveraanleg

Aanwinst voor iedere tuin

Geniet van

bijzondere vogels

in uw tuin

Een mooie volière is een aanwinst voor iedere tuin. De vogels die leven in een volière zorgen voor leven om uw huis en maken het elke dag een genot om in de tuin te zijn. Vijverander maakt houten en aluminium volières en vluchten in allerlei soorten en maten. Van compacte volières tot grote leefruimtes voor de meest bijzondere vogels. Specialiteit is de natuurlijke volière, waarbij de beplanting van uw tuin overloopt in de vlucht of volière. Daardoor wordt de volière één geheel met de tuin. 

Zo werkt de aanleg van een volière

Vijverander legt regelmatig volières aan in tuinen. Hieronder zetten we het proces voor u op een rij.  

Inventarisatie van uw wensen

Volières zijn er in allerlei soorten en maten. We nemen samen door wat u mooi vindt en inventariseren wat past in uw tuin.

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een volière in uw tuin. Daarbij zit een heldere offerte.

Aanleg van uw volière

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met de aanleg van uw volière. We plannen de werkzaamheden in overleg in. 

Uit liefde voor vogels

Het maken van volières is voor Vijverander niet alleen werk. Als vogelliefhebbers hebben we zelf ook meerdere volières in onze eigen tuin. Hierdoor kunnen we goed met u meedenken over het creëren van de juiste leefomstandigheden voor uw vogels. 

Soorten volières 

  • Houten volières: voor deze volières gebruiken we vaak een kastanjehouten frame. Dit is sterk, duurzaam hout dat een mooie, natuurlijke uitstraling geeft aan uw tuin. 
  • Aluminium volières: voor sommige soorten vogels is een aluminium volière noodzakelijk. We maken deze volières van  aluminium panelen. Deze panelen zijn makkelijk te demonteren. Handig als u uw volière wilt afbreken of aanpassen. 

Op maat voor u gemaakt

Vijverander maakt alle volières op maat. U kunt dus zelf de materialen en afmetingen bepalen. Uiteraard kunt u rekenen op deskundig volièreadvies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Zo krijgt u een volière die helemaal is afgestemd op uw wensen en perfect past in uw tuin. 

VOORBEELDEN VAN GEMAAKTE VOLIÈRES