Tuinhuizen

Waterval- en vijveraanleg

Alles op maat

Een houten

tuinhuis

op maat

Met een houten tuinhuis kunt u van het vroege voorjaar tot de late herfst genieten van het buitenleven. Vijverander maakt houten tuinhuizen en veranda’s in allerlei soorten en maten. Van ruime overkappingen waar u heerlijk met vrienden of familie kunt tafelen, inclusief bijvoorbeeld ruimte voor een buitenkeuken. Tot compacte tuinhuisjes die u kunt gebruiken als opslagruimte, hobbyruimte of plek om in uw tuin te klussen. We maken alle tuinhuizen voor u op maat en helemaal naar wens. Zo krijgt u een tuinhuis dat perfect past in uw tuin.

In drie stappen een tuinhuis in uw tuin

Vijverander maakt regelmatig tuinhuizen. Hieronder zetten we het proces voor u op een rij.  

Inventarisatie wensen

Tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. We nemen samen door wat u mooi vindt en inventariseren wat past in uw tuin.

Ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen doet Vijverander een voorstel voor een tuinhuis in uw tuin. Daarbij zit een heldere offerte.

Aanleg van uw tuinhuis

Als u akkoord bent met de offerte, start Vijverander met het maken van uw tuinhuis. We plannen de werkzaamheden in overleg in. 

Tuinhuis van hoge kwaliteit

Vijverander maakt tuinhuizen van robuust, duurzaam hout. Ook voor de afwerking kiezen we standaard voor materialen van hoge kwaliteit. Zo krijgt u een mooi tuinhuis dat lang mee gaat.  

Ook meubels en tuinaanpassingen mogelijk 

Een pad naar uw tuinhuis toe? Steigerhouten meubels onder uw overkapping? Planten rond uw veranda? Of een beekloop of vijver naast uw overkapping? Vijverander kan het allemaal voor u realiseren. Vertel ons dus gerust wat u nog meer zou willen!

VOORBEELDEN VAN GEMAAKTE TUINHUIZEN