Of u nu een achtertuintje hebt van een rijtjeshuis of een lap grond achter een grote boerderij, overal is de vijver met waterval een verrijking van uw uitzicht.

Natuurvijvers of folievijvers, alles kan!

Bij voorkeur gebruik ik vijverfolie die ik ter plekke bij u in elkaar las. Het mooie aan dit materiaal is dat er geen plooien meer zitten in de folie. De folie kan precies pas in uw vijver worden gelast zonder dat dit zwakke plekken in uw vijver veroorzaakt. Ook bent u nu gelijk van die lelijke vijverranden af. De vijverrand is nauwelijks zichtbaar omdat dit precies boven het wateroppervlakte aan profielen vast wordt gelast.

Door middel van hete lucht worden de verschillende folie lagen met elkaar versmolten waardoor de naden net zo sterk zijn als de folie zelf.

De folie is verkrijgbaar in allerlei kleuren en diktes.

Het kan ook voor diverse doeleinden worden gebruikt omdat deze nagenoeg onverwoestbaar is. Uiteraard voor vijvers, maar ook voor het waterdicht maken van daken en douchecellen.

Tevens lever ik folie met vilt aan 1 zijde. Hiermee is het mogelijk om dit zo te behandelen met cement en kleurstof dat ik volledige rotspartijen in uw achtertuin tevoorschijn kan laten komen. Compleet aangepast aan uw wens.

Over de aankleding van de vijver en de omliggende tuin hoeft u zich wederom geen zorgen te maken. Als u graag iemand hebt die met u mee denkt, zullen mijn creativiteit en uw wensen elkaar vast ergens kunnen ontmoeten. Ik heb ruime ervaring met het aanleggen en ontwerpen van tuinen, het bouwen van prieeltjes, tuinoverkappingen en pergola’s. Met de aanleg van een beekloop, zoals ik hem na jarenlange ervaring met materiaal en techniek aanleg, durf ik u te garanderen dat de vijver binnen enkele dagen glashelder is. U hoeft geen chemicaliën of andere dure middeltjes meer te gebruiken om uw vijver helder te maken. Met deze natuurlijke en zeer onderhoudsvriendelijke filter heeft u geen troebele vijver meer! Daarbij is dit een genot om ’s morgens uw bakje koffie te drinken terwijl u kunt kijken naar alle vogels uit de buurt die hun ochtendtoilet opmaken in uw achtertuin.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken hoeft dit ook geen grote ruimte in te nemen. Op een oppervlakte van zo’n 2 bij 3 meter kunt u al een beekloop aanleggen van ongeveer 5 meter. Dit kan al ruim voldoende zijn om een vijver van ongeveer 8.000 á 10.000 liter glashelder te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *